Academie voor Cultuurmanagement
volgons

Twitter

 

maak kennis met onze partners

Zij dragen de cultuur een warm hart toe. En natuurlijk hebben ze een bewezen staat van dienst in hun vakgebied. Ze zijn verbonden aan onze programma's, maar ook te boeken als spreker voor een evenement of bijeenkomst. Voor meer informatie kun je hiernaast de aanvraag invullen of contact opnemen via office@academievoorcultuurmanagement.

 • Patrick van Hees
  Patrick van Hees

  Patrick van Hees groeide op in een volksbuurt. Na zijn studie werd hij in 2002 mede-eigenaar van een adviesbureau dat hij in 2009 verkocht aan een beursgenoteerde onderneming. De relativiteit van succes en aanzien inspireerden hem. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksrecept’, dat hij ontvouwt in zijn debuut ‘De Geluksprofessor’ en in zijn laatste roman geluk is D.O.M

 • Marc Pil
  Marc Pil

  Marc Pil heeft bedrijfskunde gestudeerd en is vervolgens gaan werken waar zijn hart ligt, in de culturele sector. Marc was negen jaar zakelijk directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival en is nog steeds voorzitter van het Amsterdams Festival Overleg. Naast adviesopdrachten voor o.a. VSBfonds, Gemeente Amsterdam, Dordrechts Museum is hij docent management aan de Reinwardt Academie. 

 • Jeannette Eygenraam
  Jeannette Eygenraam

  Groei begint bij wie je werkelijk bent. Dat geldt voor een individu, maar ook voor een organisatie als geheel. Met 25 jaar ervaring als communicatie- en marketingmanager werkt Jeannette met Identity Marketing aan focus op de klant in cultuur, zorg en onderwijs.

 • Denise Dechamps
  Denise Dechamps

  Denise Dechamps is Psycholoog met een specialisatie in nlp en biopsychologie. Ze ontwikkelde zich onder internationale experts tot gecertificeerd lichaamstaalexpert. Door deze unieke en veelzijdige combinatie van expertisen heeft zij een unieke werkwijze ontwikkeld waarmee zij met veel plezier en gedrevenheid organisaties helpt hun doelen te bereiken. Wij zetten dit in binnen het gastvrijheid programma.

 • Ronald van Tol
  Ronald van Tol

  Ronalds werkdomein is bestuurskundige analyse en strategievorming. En vooral de invoering ervan. Want: het moet wel werken. Hij geeft vakinhoudelijke cursussen (finance, strategievorming, besturing) en gedragstrainingen. Kenmerkend voor zijn training Levende Cijfers is de storytelling, omdat een spannend verhaal illustratiever is dan theorie.

 • Marc van Eck
  Marc van Eck

  Marc is pionier op het gebied van Internal Branding en helpt organisaties bij het veroveren van een unieke en authentieke positie in de markt - met het merk als kompas. Hij werkt voor bedrijven als Ahold, ABN AMRO, Heineken, Unilever, Mexx, KPN maar ook voor organisaties in het publieke domein, zoals de Politie, Belastingdienst en de Consumentenbond.

 • Willem Bijleveld
  Willem Bijleveld

  Willem is directeur en bestuurder van het Nederlands Openluchtmuseum. Willem is van huis uit astronoom en begon zijn carrière bij de Sterrewacht Leiden. Daarna was hij directeur van het ruimtetheater Omniversum, Madame Tussauds Amsterdam en het Scheepvaartmuseum. Zijn specaliteiten: merkbeleving, het inspelen op publiek en gastvrijheid.

 

'Moed slaat de brug tussen denken en doen' Edgar Karssing - Leiderschapsprogramma