Academie voor Cultuurmanagement

'Moed slaat de brug tussen denken en doen' Edgar Karssing - Leiderschapsprogramma

 

sprekers inclusief leiderschap

Inclusief Leiderschap: de praktijk is ontwikkeld door de Academie voor Cultuurmanagement in samenwerking met de Code Diversiteit en Inclusie en de BeHrgroep.

 • Rachid Berragiy
  Rachid Berragiy

  Rachid Berragiy is geboren in Utrecht, in een groot gezin met een Marokkaanse migratie-achtergrond. Hij is zijn carrière begonnen als politieagent en was later, als projectleider Landelijke Expertgroep Diversiteit, verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling op het thema diversiteit voor alle politiekorpsen in Nederland. Op dit moment is Rachid werkzaam als expert op het gebied van multicultureel vakmanschap, inclusief leiderschap, interculturele communicatie, en integriteit en omgangsvormen.

 • Marjolein de Boer
  Marjolein de Boer

  Marjolein is al jaren actief in cultuur, ondernemerschap en participatie. Ze is van huis uit kunsthistoricus, bedrijfskundige en fondsenwerver. In het verleden was ze o.a. directeur van de Museumkaart en CJP en hoofd Kunst & Cultuur van het VSBfonds. Sinds 2013 leidt ze de Academie voor Cultuurmanagement.

 • Sofyan Mbarki
  Sofyan Mbarki

  Sofyan Mbarki stond jarenlang voor de klas en was tussen 2015 en 2018 lid van de Onderwijsraad. Momenteel is hij actief in de lokale politiek. Daarnaast is hij senior trainer/adviseur bij de BeHr Groep. Hij is, onder andere, gespecialiseerd in thema’s als onderwijs, Diversiteit & Inclusie, Inclusief Leiderschap en polarisatie.

 • Mohammed Kassrioui
  Mohammed Kassrioui

  Mohammed Kassrioui werkte onder andere bij de politie en als coördinator binnen gemeentes, op onderwerpen als veiligheid en jeugd. Als trainers/adviseur is hij gespecialiseerd in thema’s als Multicultureel Vakmanschap, Intercultureel Communiceren en Omgangsvormen & Integriteit.

maak kennis met onze partners

Zij dragen de cultuur een warm hart toe. En natuurlijk hebben ze een bewezen staat van dienst in hun vakgebied. Ze zijn verbonden aan onze programma's, maar ook te boeken als spreker voor een evenement of bijeenkomst. Voor meer informatie kun je hiernaast de aanvraag invullen of contact opnemen via office@academievoorcultuurmanagement.

 • Denise Dechamps
  Denise Dechamps

  Denise Dechamps is Psycholoog met een specialisatie in nlp en biopsychologie. Ze ontwikkelde zich onder internationale experts tot gecertificeerd lichaamstaalexpert. Door deze unieke en veelzijdige combinatie van expertisen heeft zij een unieke werkwijze ontwikkeld waarmee zij met veel plezier en gedrevenheid organisaties helpt hun doelen te bereiken. Wij zetten dit in binnen het gastvrijheid programma.

 • Marc van Eck
  Marc van Eck

  Marc is pionier op het gebied van Internal Branding en helpt organisaties bij het veroveren van een unieke en authentieke positie in de markt - met het merk als kompas. Hij werkt voor bedrijven als Ahold, ABN AMRO, Heineken, Unilever, Mexx, KPN maar ook voor organisaties in het publieke domein, zoals de Politie, Belastingdienst en de Consumentenbond.

 • Patrick van Hees
  Patrick van Hees

  Patrick van Hees groeide op in een volksbuurt. Na zijn studie werd hij in 2002 mede-eigenaar van een adviesbureau dat hij in 2009 verkocht aan een beursgenoteerde onderneming. De relativiteit van succes en aanzien inspireerden hem. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksrecept’, dat hij ontvouwt in zijn debuut ‘De Geluksprofessor’ en in zijn laatste roman geluk is D.O.M