Academie voor Cultuurmanagement

Nieuwsbrief

 

maak kennis met onze partners

Zij dragen de cultuur een warm hart toe. En natuurlijk hebben ze een bewezen staat van dienst in hun vakgebied. Ze zijn verbonden aan onze programma's, maar ook te boeken als spreker voor een evenement of bijeenkomst. Voor meer informatie kun je hiernaast de aanvraag invullen of contact opnemen via office@academievoorcultuurmanagement.

 • Brigit van Haarlem
  Brigit van Haarlem

  Brigit is sinds 2006 werkzaam in de evenementenbranche. Ze is voor de Academie vooral actief achter de schermen en ontwikkelt trainingen op het gebied van hospitality. 

 • Monika Kackovic
  Monika Kackovic

  Monika Kackovic is econoom en als universitair docent Ondernemerschap en Innovatie verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Ze doceert master- en bacheloropleidingen gericht op strategisch marketing en management in de creatieve industrieën.

 • Ted Brandsen
  Ted Brandsen

  Ted Brandsen is directeur van Het Nationale Ballet. In 2014 kreeg Ted Brandsen de onderscheiding Prijs
  van Verdienste 2014 van het Dansersfonds ‘79, voor zijn niet-aflatende enthousiasmeren en promoten van
  het klassieke ballet.


 • Denise Dechamps
  Denise Dechamps

  Denise Dechamps is Psycholoog met een specialisatie in nlp en biopsychologie. Ze ontwikkelde zich onder internationale experts tot gecertificeerd lichaamstaalexpert. Door deze unieke en veelzijdige combinatie van expertisen heeft zij een unieke werkwijze ontwikkeld waarmee zij met veel plezier en gedrevenheid organisaties helpt hun doelen te bereiken. Wij zetten dit in binnen het gastvrijheid programma.

 • Marc van Eck
  Marc van Eck

  Marc is pionier op het gebied van Internal Branding en helpt organisaties bij het veroveren van een unieke en authentieke positie in de markt - met het merk als kompas. Hij werkt voor bedrijven als Ahold, ABN AMRO, Heineken, Unilever, Mexx, KPN maar ook voor organisaties in het publieke domein, zoals de Politie, Belastingdienst en de Consumentenbond.

 • Patrick van Hees
  Patrick van Hees

  Patrick van Hees groeide op in een volksbuurt. Na zijn studie werd hij in 2002 mede-eigenaar van een adviesbureau dat hij in 2009 verkocht aan een beursgenoteerde onderneming. De relativiteit van succes en aanzien inspireerden hem. De combinatie van levenservaring en wetenschappelijke inzichten leidden tot zijn ‘geluksrecept’, dat hij ontvouwt in zijn debuut ‘De Geluksprofessor’ en in zijn laatste roman geluk is D.O.M

 • Nachoem Wijnberg
  Nachoem Wijnberg

  Nachoem Wijnberg is een Nederlands dichter en schrijver. Nachoem studeerde Rechten en Economie
  aan de Universiteit van Amsterdam. In 1990 promoveerde hij aan de Rotterdam School of Management. Op 24 mei 2018 ontving Nachoem de P.C. Hooftprijs, de belangrijkste Nederlandse literaire oeuvreprijs.

 

'Moed slaat de brug tussen denken en doen' Edgar Karssing - Leiderschapsprogramma