Academie voor Cultuurmanagement

Doelendoelgroep


Doelgroep:

Non-financials die wél met cijfers (gaan) werken.

Doelstelling:

een projectbegroting maken (en beoordelen)

een (eenvoudige) jaarbegroting maken (en beoordelen)

een jaarrekening lezen & beoordelen

stuurinformatie maken

Duur:

2 dagen van 09.00 - 16.00

Kosten:

875- excl. BTW

Aantal deelnemers:

min. 8 - max. 12

Sprekers

Marc Pil

Locatie

Suits & Sundays
Plompetorengracht 18 in Utrecht

 

Bootcamp Financieel Management

De tweedaagse Bootcamp Financieel Management is een intensieve training waarbij je actief aan de slag gaat met het maken van begrotingen, analyseren van jaarrekeningen en het opstellen van stuurinformatie.

Tijdens de training werken we kort en bondig met theorie, en gaan we vooral veel oefenen met cases (individueel en met mede-cursisten). Ook is er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Voor deze training komen we 2 dagen samen op locatie*.

Dag 1:
Woensdag 9 maart van 9.30 tot 16.00 uur

Je bent bezig met de laatste loodjes van je jaarrekening, en neemt de concept-versie mee naar de training om te bespreken met de trainer en de groep. Het doel van deze eerste dag is het leggen van een basis voor het lezen en begrijpen van de winst- en verliesrekening en de balans, zodat je meer grip krijgt op de cijfers en een beter gesprek kan voeren met jouw boekhouder, accountant en bestuur of RVT.


Dag 2:
Woensdag 23 maart van 09.30 tot 16.00 uur 

Je jaarrekening is ingediend en je kijkt vooruit naar het lopende jaar én het volgende jaar. Je neemt je jaarbegroting mee naar de training om te bespreken met de trainer en de groep. Het doel van deze tweede dag is een verdieping aan te brengen in je financiële kennis zodat je handiger kan sturen op cijfers.

Na deze Bootcamp ben jij in staat om

- een projectbegroting te maken en te beoordelen
- een (eenvoudige) jaarbegroting te maken (en beoordelen)
- een jaarrekening lezen & beoordelen
- stuurinformatie te maken

*Let op: de twee dagen worden op locatie georganiseerd, mits de coronamaatregelen dit toelaten. Mochten we overgaan op digitale bijeenkomsten, dan wordt een deel van de cursusprijs gerestitueerd.

Deze training is vooral geschikt voor beginnend zakelijk leiders en directeuren die beter thuis willen raken in de wereld van cijfers.


Ontvang korting
Ben je lid van een van de brancheverenigingen? Dan ontvang je 15% korting.

Werktuig PPO
Wist je dat je een bijdrage in je ontwikkelplan kunt aanvragen bij Werktuig PPO? Ze vergoeden 1/3 van je kosten tot een bedrag van € 2.000.-  

Dag 1

Bootcamp Financieel Management

9 & 23 maart 2022
Hierinschrijven
 

Marc Pil heeft bedrijfskunde gestudeerd en is vervolgens gaan werken waar zijn hart ligt, in de culturele sector. Marc is zakelijk directeur bij Jakop Ahlbom Company. Hiervoor was hij zakelijk directeur bij festivals en docent management aan de Reinwardt Academie. Marc is onze vaste samenwerkingspartner.