Academie voor Cultuurmanagement

Nieuwsbrief

volgons

Twitter

 

algemenegegevens

Academie voor Cultuurmanagement
adres per 1-11-18:
Zomertaling 3
3435 DN Nieuwegein 

KvK 70629463

BTW: 1703.45.749.B02

e. office@academievoorcultuurmanagement.nl

persoonlijkegegevens

 • Marjolein de Boer
  Marjolein de Boer
  marjolein@academievoorcultuurmanagement.nl

  Marjolein is al jaren actief op het snijvlak tussen cultuur en ondernemerschap. Ze is kunsthistoricus, bedrijfskundige en fondsenwerver. In het verleden was ze o.a. directeur van de Museumkaart en CJP, hoofd Kunst & Cultuur bij het VSB Fonds en projectleider bij het Mauritshuis en het Rembrandthuis. 

 • Marc Pil
  Marc Pil

  Marc Pil heeft bedrijfskunde gestudeerd en is vervolgens gaan werken waar zijn hart ligt, in de culturele sector. Marc is zakelijk directeur bij Jakop Ahlbom Company. Marc was negen jaar zakelijk directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival en drie jaar zakelijk leider bij Over het IJ Festival”. Naast vele adviesopdrachten was hij ook docent management aan de Reinwardt Academie. Marc is onze vaste samenwerkingspartner.

 • Cathelijne Feenstra
  Cathelijne Feenstra
  office@academievoorcultuurmanagement.nl

  Cathelijne is een ervaren ondersteuner. In haar opleiding aan Schoevers heeft zij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Als freelancer werkt zij ook in de PR, Communicatie en als Business Support. Cathelijne doet voor de Academie de administratie, communicatie en is het aanspreekpunt voor deelnemers.

 • Nina Krockow
  Nina Krockow

  Met haar Nederlands- Duits Adviesbureau mind4share stoomt interim-projectmanager Nina bedrijven klaar voor de Duitse markt. Zij legt contact, deelt haar netwerkt en initieert coöperaties. Ook biedt zij workshops en trainingen.

  Nina heeft sinds kort ook een boek uitgebracht: Zakendoen in Duitsland.

 • Riemer Knoop
  Riemer Knoop

  staat sinds 1998 (inter)nationaal culturele organisaties bij op het gebied van beleid, strategie en ontwikkeling met zijn bureau Gordion Cultureel Advies. Sinds 2011 is hij part-time lector Cultureel erfgoed aan Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (Reinwardt Academie).

 • Jeannette Eygenraam
  Jeannette Eygenraam

  Groei begint bij wie je werkelijk bent. Dat geldt voor een individu, maar ook voor een organisatie als geheel. Met 25 jaar ervaring als communicatie- en marketingmanager werkt Jeannette met Identity Marketing aan focus op de klant in cultuur, zorg en onderwijs.

 • Anne-Marie Kremer
  Anne-Marie Kremer

  Anne-Marie helpt organisaties in de cultuursector en het onderwijs met strategische vraagstukken en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten, diensten en samenwerkingen (design thinking & doing). Co-creatie is de sleutel bij deze manier van werken. En die leer je alleen door te doen.

 • Brigit van Haarlem
  Brigit van Haarlem

  Brigit is sinds 2006 werkzaam in de evenementenbranche. Ze is voor de Academie vooral actief achter de schermen en ontwikkelt trainingen op het gebied van hospitality.