Academie voor Cultuurmanagement

Nieuwsbrief

volgons

Twitter

 

algemenegegevens

Academie voor Cultuurmanagement
Postbus 14055
3508 SC Utrecht

 

KvK 59408197

BTW: 8534.66.580.B01

e. office@academievoorcultuurmanagement.nl

persoonlijkegegevens

 • Marjolein de Boer
  Marjolein de Boer
  marjolein@academievoorcultuurmanagement.nl

  Marjolein is al jaren actief op het snijvlak tussen cultuur en ondernemerschap. Ze is kunsthistoricus, bedrijfskundige en fondsenwerver. In het verleden was ze o.a. directeur van de Museumkaart en CJP, hoofd Kunst & Cultuur bij het VSB Fonds en projectleider bij het Mauritshuis en het Rembrandthuis. 

 • Cathelijne Feenstra
  Cathelijne Feenstra
  office@academievoorcultuurmanagement.nl

  Cathelijne is een ervaren ondersteuner. In haar opleiding aan Schoevers heeft zij de fijne kneepjes van het secretaressevak geleerd. Als freelancer doet zij o.a. ook de PR bij ZIMIHC. Cathelijne doet voor de Academie de communicatie, administratie en productie en is het aanspreekpunt voor deelnemers.

 • Marc Pil
  Marc Pil

  Marc Pil heeft bedrijfskunde gestudeerd en is vervolgens gaan werken waar zijn hart ligt, in de culturele sector. Marc is zakelijk directeur bij Jakop Ahlbom Company. Marc was negen jaar zakelijk directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival en drie jaar zakelijk leider bij Over het IJ Festival”. Naast vele adviesopdrachten was hij ook docent management aan de Reinwardt Academie. Marc is onze vaste samenwerkingspartner. 

 • Nina Krockow
  Nina Krockow

  Met haar Nederlands- Duits Adviesbureau mind4share stoomt interim-projectmanager Nina bedrijven klaar voor de Duitse markt. Zij legt contact, deelt haar netwerkt en initieert coöperaties. Ook biedt zij workshops en trainingen.

  Nina heeft sinds kort ook een boek uitgebracht: Zakendoen in Duitsland.

 • Riemer Knoop
  Riemer Knoop

  staat sinds 1998 (inter)nationaal culturele organisaties bij op het gebied van beleid, strategie en ontwikkeling met zijn bureau Gordion Cultureel Advies. Sinds 2011 is hij part-time lector Cultureel erfgoed aan Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (Reinwardt Academie).

 • Anne-Marie Kremer
  Anne-Marie Kremer

  Met CultuurOntwerp helpt Anne-Marie organisaties in de cultuursector en het onderwijs met strategische
  vraagstukken en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten, diensten en samenwerkingen
  (design thinking & doing). Co-creatie is de sleutel bij deze manier van werken. En die leer je
  alleen door te doen.

 • Jeanette Eygenraam
  Jeanette Eygenraam

  zet zich in voor een klantgerichte focus bij culturele en maatschappelijke organisaties vanuit de overtuiging dat je alleen zo succesvol verbindingen maakt - juist als je wilt veranderen.