Academie voor Cultuurmanagement

Nieuwsbrief

volgons

Twitter

 

algemenegegevens

Academie voor Cultuurmanagement
Postbus 14055
3508 SC Utrecht

 

KvK 59408197

BTW: 8534.66.580.B01

e. office@academievoorcultuurmanagement.nl

persoonlijkegegevens

 • Marjolein de Boer
  Marjolein de Boer
  marjolein@academievoorcultuurmanagement.nl

  Marjolein is al jaren actief op het snijvlak tussen cultuur en ondernemerschap. Ze is kunsthistoricus, bedrijfskundige en fondsenwerver. In het verleden was ze o.a. directeur van de Museumkaart en CJP, hoofd Kunst & Cultuur bij het VSB Fonds en projectleider bij het Mauritshuis en het Rembrandthuis. 

 • Cathelijne Feenstra
  Cathelijne Feenstra
  office@academievoorcultuurmanagement.nl

  Cathelijne is een ervaren ondersteuner. In haar opleiding aan Schoevers heeft zij de fijne kneepjes van het secretaressevak geleerd. Als freelancer doet zij o.a. ook de PR bij ZIMIHC. Cathelijne doet voor de Academie de communicatie, administratie en productie en is het aanspreekpunt voor deelnemers.

 • Marc Pil
  Marc Pil

  Marc Pil heeft bedrijfskunde gestudeerd en is vervolgens gaan werken waar zijn hart ligt, in de culturele sector. Marc is zakelijk directeur bij Jakop Ahlbom Company. Marc was negen jaar zakelijk directeur van het Amsterdams Kleinkunst Festival en drie jaar zakelijk leider bij Over het IJ Festival”. Naast vele adviesopdrachten was hij ook docent management aan de Reinwardt Academie. Marc is onze vaste samenwerkingspartner.