Academie voor Cultuurmanagement

quotes

dit had van mij nog maanden mogen duren, ik schrijf me nu al in voor een vervolg :-)

zeer leuke en gemotiveerde groep

ik ben benieuwd naar het vervolg. we staan allemaal pas aan het begin en haast is geboden!

iedere sessie had een spreker die me meer aansprak dan de ander. Hierdoor was iedere sessie en cadeautje :-)

long read

Voor als je meer wilt: download het boek dat Esther Mollema schreef in Coronatijd. Onbewuste vooroordelen: waarom diversiteit in Nederlandse organisaties zo langzaam gaat én wat jij kan doen

 

Hallo allemaal,

Wat een fijne, energieke afsluiting hadden we ondanks de anderhalve meter! We zijn een beetje stil van de evaluaties. Hierbij een korte samenvatting: jullie waardeerden de serie met een dikke 8,5 vanwege de "inspirerende groep, gasten en sfeer". De sprekers waren indrukwekkend, entousiast en ook confronterend. Locatie the Colour Kitchen krijgt veel lof voor bereikbaarheid, uitstraling en het lekkere eten (met een minpuntje voor de stoelen). Het was een goede oplossing dat de sessie met Jitske en Adriaan online is doorgegaan. Het is daardoor bij sommigen wat minder blijven hangen, maar het is fijn dat er filmpjes zijn die je nu nog kunt doorsturen. Unlocking the Code was met de praktische aanpak en de verschillende werkvormen een geweldige afsluiting.

Het beeld dat overheerst is dat jullie de smaak te pakken hebben! Jullie willen méér: een vervolg, een terugkomdag, intervisie. Daarvoor hebben we ook veel bruikbare suggesties gekregen. De rode draad daarin is meer ruimte voor interactie en vertaling naar de eigen praktijk: wat kan ik doen om mijn organisatie inclusiver te maken. De bijeenkomsten zouden wat sneller op elkaar gepland mogen worden of er zou intervisie kunnen zijn tussen de bijeenkomsten door.

Unlocking the Code

 

Presentatie

Unlocking the Code

De aftermovie volgt! 

 

 

contact

Nora El Abdouni

www.unlockingthecode.nl

info@noraelabdouni.nl

06 81 25 76 53

Luan Buleshkaj op Facebook

contact Marjolein

mail Marjolein

06 260 58 404