Academie voor Cultuurmanagement

over ons

Dit jaar zijn de bijeenkomsten voor het eerst georganiseerd in een samenwerking van de Academie voor Cultuurmanagement met de Amsterdam Business School.

De Academie voor Cultuurmanagement heeft programma's op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en hospitality.

 

 

Van klanten naar vrienden

Leuk dat je op 15 januari aanwezig bent tijdens de laatste bijeenkomst van Ondernemend Leiderschap in de cultuursector. Vincent Knoops, Axel Rüger en Joris Ebbers gaan met ons in gesprek: hoe maak je van klanten vrienden - en wat levert dat op?

Vincent Knoops (KLM) en Axel Rüger (Van Goghmuseum) benadrukken dat je allereerst tevreden publiek of bezoekers moet hebben. Vincent plaatst het Flying Blue programma van de KLM daarom in het perspectief van de hele customer journey en datzelfde doet Axel Rüger in zijn verhaal over het Van Goghmuseum.

Vervolgens gaan we met Joris Ebbers de diepte in over vriendenprogramma's: een middel om de betrokkenheid bij (non-profit) organisaties te stimuleren. In ruil voor een financiële donatie (meestal voor 1 jaar) biedt de organisatie deelnemers specifieke voordelen. Vriendenprogramma’s hebben meestal meerdere niveaus. Hogere niveaus zijn duurder in ruil voor meer exclusieve voordelen.


Mocht je het nog niet hebben gedaan: Joris wil ons alvast wat korte vragen willen stellen over onze ervaringen met 
vriendenprogramma's. Het invullen van de online survey duurt ongeveer 5 minuten. Ook kun je aan het eind van de vragenlijst aangeven wat je graag wilt bespreken tijdens de bijeenkomst. Klik hier voor de survey.

Praktisch:

Tussen 15.00 en 15.30 uur ontvangen we je graag met koffie en thee. Het programma start om 15.30 uur en eindigt om 20.00 uur, waarna er nog genoeg tijd is om samen een drankje te drinken. Om ervaringen uit te wisselen met collega’s en ter versterking van je netwerk is er ruim tijd ingepland voor een diner.

We zien uit naar je komst!


Graag stellen we de sprekers aan je voor:

 

Adres:

Amsterdamse Academische Club
Oudezijds Achterburgwal 235
1012 DL Amsterdam
T: +31 (0)20 525 1570

Route Openbaar Vervoer:
Vanaf het Centraal Station pak je tram 4, 14 of 24 en stapt uit bij de halte ROKIN. Vanaf hier is het drie minuten lopen naar de Amsterdamse Academische Club.

Auto:
Kom je met de auto? De dichtsbijzinde parkeergarage is de Q-Park  Kalverstraat, Singel 451c Amsterdam. Vanaf hier loop je in 10 minuten naar de Amsterdamse Academische Club.

 

Contact

Marjolein de Boer
Academie voor Cultuurmanagement
tel. 06 26 05 84 04