Academie voor Cultuurmanagement

over ons

Dit jaar zijn de bijeenkomsten georganiseerd door de Academie voor Cultuurmanagement en Amsterdam Business School.

De Academie voor Cultuurmanagement heeft programma's op het gebied van leiderschap, ondernemerschap en hospitality.

 

Deelnemerslijst

Hieronder vind je de lijst met alle deelnemers:

Deelnemerslijst

 

Kwaliteit en Positionering

Beste deelnemer,

Leuk dat je 25 september aanwezig bent tijdens de eerste bijeenkomst van Ondernemend Leiderschap in de cultuursector.Monika Kackovic, Nachoem Wijnberg en Ted Brandsen hebben de eer de eerste van de drie bijeenkomsten af te trappen. Zij gaan met jullie in gesprek over Kwaliteit en Positionering.

De sprekers vragen je om vooraf al na te denken over:

  • Wat is jouw definitie van kwaliteit?
  • Hoe herken jij kwaliteit?
  • Hoe herken jij kwaliteit in jouw organisatie?

In deze bijeenkomst wordt kennis gemaakt met de nieuwste theorieën over de perceptie van kwaliteit. Je krijgt inzicht in het zichtbaar maken van kwaliteit en het beter onderscheiden van je eigen organisatie ten opzichte van anderen.

Je wordt om 15.00 uur ontvangen met koffie en thee. Het programma start om 15.30 uur en eindigt om 20.00 uur, waarna er nog genoeg tijd is om samen een drankje te drinken. Om ervaringen uit te wisselen met collega’s en ter versterking van je netwerk is er ruim tijd ingepland voor een diner.


Sprekers

 

Monica Kackovic is econoom en als universitair docent Ondernemerschap en Innovatie verbonden aan de Universiteit van  Amsterdam. Ze doceert master- en bacheloropleidingen gericht op strategisch marketing en management in de creatieve  industrieën.

 

 

 
 Nachoem Wijnberg is een Nederlands dichter en schrijver. Nachoem studeerde Rechten en Economie
 aan de Universiteit van Amsterdam.

 

 


Ted Brandsen is directeur van Het Nationale Ballet.In 2014 kreeg Ted Brandsen de onderscheiding Prijs van Verdienste   2014 van het Dansersfonds ‘79, voor zijn niet-aflatende enthousiasmeren en promoten van het klassieke ballet.

 

 

 


 

Route

Adres:

Amsterdamse Academische Club
Oudezijds Achterburgwal 235
1012 DL Amsterdam
T: +31 (0)20 525 1570

Route Openbaar Vervoer:
Vanaf het Centraal Station pak je tram 4, 14 of 24 en stapt uit bij de halte ROKIN. Vanaf hier is het drie minuten lopen naar de Amsterdamse Academische Club.

Auto:
Kom je met de auto? De dichtsbijzinde parkeergarage is de Q-Park  Kalverstraat, Singel 451c Amsterdam. Vanaf hier loop je in 10 minuten naar de Amsterdamse Academische Club.

contact

Contact

Marjolein de Boer
Academie voor Cultuurmanagement
tel. 06 26 05 84 04