Academie voor Cultuurmanagement

Doelendoelgroep


Doelgroep:

Directeuren, zakelijk leiders, management teams, adviseurs, subsidieverstrekkers die Levende Cijfers, de basis hebben gevolgd of anderszins al thuis zijn geraakt in de basisbegrippen en een balans en winst- en verliesrekening kunnen lezen

Doelstelling:

  • Een resultatenrekening en balans op systematische wijze lezen.
  • Onderscheid maken tussen financiële hoofd- en bijzaken.
  • Bedrijfsprestaties beoordelen
  • Gericht acties voor verbetering bedenken en begrijpen welk effect deze hebben.

Duur:

2 dagen

Kosten:

€ 795,00

Aantal deelnemers:

min. 4 - max. 12

Sprekers

Ronald van Tol

Locatie

De Kargadoor in Utrecht

 

LevendeCijfersBeoordelen&Beslissen


In Levende Cijfers Beoordelen en Beslissen leer je hoe je systematisch cijfers leest, observeren en op zoek te gaan naar oorzaken.

Regelmatig wordt een resultatenrekening en een balans geproduceerd. Hierin staan de prestaties van de organisatie en hoe deze ervoor staat. Het lezen van die rapporten is vaak niet het leukste werk en wordt vaak als ingewikkeld ervaren. Als je een resultatenrekening en balans goed kan lezen, vertelt het veel meer over je organisatie dan je weet uit je dagelijkse ervaring op de werkvloer.

Cijfers vertellen iets over je processen, verkoop, inkoop en productie. Als je die cijfers leest leer je je bedrijf kennen. Komt de stijging van de omzet door meer voorstellingen, meer bezoekers of hogere entreeprijzen of een combinatie? Als je op kosten wil besparen, in welke processen wil je dat dan doen?

Lees meer ...
Dag 1
Dag 2

Levende Cijfers- Beoordelen en Beslissen

wo. 3 okt 2018
do. 4 okt 2018
Hierinschrijven
 
volgons

Twitter