Academie voor Cultuurmanagement

Doelendoelgroep


Doelgroep:

Your Life on Stage is voor iedereen die werkt – tijdelijk, vast of als ZZP-er – in de podiumkunsten. En met iedereen bedoelen we echt iedereen dus acteurs, muzikanten, zakelijk leiders, tecnici, kantoormedewerkers, decor- & kostuumontwerpers en marketing

Doelstelling:

Jouw werk, denk erover, pak het op!

Duur:

3 uur

Kosten:

gratis

Aantal deelnemers:

min. 10 - max. 60

Sprekers

Gespreksleider Anne - Marie Kremer

 

YourLifeonStage


Samen werken aan beter werk

Your Life on Stage wil dat het werken binnen de podiumkunsten verbetert. We stellen de vragen en uitdagingen van de werkenden centraal. En juist nu schuwen we de moeilijke thema’s, zoals eerlijk loon, duurzame inzetbaarheid, tijdelijke contracten en bij- & omscholing, niet. We willen de podiumkunsten verbinden en samen werken aan concrete verbeteringen en oplossingen.

Help je mee?

Your Life on Stage organiseert vier werksessies waar we kennis, ideeën en ervaringen uitwisselen en op zoek gaan naar blijvende oplossingen. Wil je hieraan meewerken? Graag! We kunnen je hulp goed gebruiken.Schrijf je in voor een van de sessies en maak kennis met collega's en alle thema's die er leven.

Groot evenement

Op 7 november organiseren we een groot festival met workshops, lezingen, tips & tools voor beter werken. Schrijf je hiervoor in dan houden we je op de hoogte over het programma.

Lees meer ...